A special birthday message

Αγαπητή μου,

Θυμάσαι πώς γνωριστήκαμε το τότε καιρό? 

Εδκιάβαζε το μπλοκ η μογγόλα η συμφοιτήτρια που έτυχε να εν γειτόνισσα σου.
Πώς τζαι πότε έτυχε να μιλήσετε τζαι να ππέσει η κουβέντα πάνω σε τούτο το ταπεινό μπλογκ δεν θυμούμαι.
Enlighten me! Άρκεψα να παθαίνω Άλζχάιμερζ.

Τζαι εκανόνισε η γειτόνισσα/συμφοιτήτρια να συναντηθούμε ούλλοι για καφέ αφού θα έρκεσουν τζαι συ Λονδίνο για σπουδές που τον Σεπτέμβρη. Μάλιστα θα ήσουν τζαι συμφοιτήτρια του μέχρι τότε bro μου, του Ανπα γιοοο.

Δεν θυμούμαι πώς τελικά εκολλίσαμε.
Πρέπει να ήταν τα ινδικά απέναντι που το Goldsmith’s απέναντι που το Καφέ Κρέμα που επηαίναμε τζαι οι 5 μας…που τα εφέρναν πας τζείντο τζυλητό τραπεζούι χαχα.
θυμάσαι που μόλις εξεκινήσετε αγχώνεσουν για το New Cross? Τζαι που επαίξαν τζείντη καημένη τη γεναίκα κοντά στο station? Υπάρχει κα το σχετικό ποστ για reminder .
Αθθυμάσε που ήταν τζαι τζείνη η παιγμένη βιτρίνα δίπλα που το station?

Ίντα εποχές!

Ή τζείντες απίστευτες νύχτες στο Queensway που ετρώαμε, επίναμε, άφκαμε το ναργιλέ, ετραουδούσαμε, εσυζητούσαμε ως τες πρωινές ώρες. Τζαι μετά αφού εν ήσιεν τάχα λεωφορείο εμινίσκετε ούλλοι τζιαμέ βουνάρι μες το living room.

Μετά θυμάσαι που ανακαλύψαμε ότι ήσιε nightbus που το Westbourne Grove που επήενε New Cross?

Τράγικ!

Θυμούμαι τζαι άλλα τραγικά…π.χ. που ήρτα που το Queensway με το τραχανά στο σιέρι για να κάμουμε μίσιημου τραχανά….Πέρκι να μεν τον εφουσκώσαμε καν. Εννοείται εκόλλησε ούλλος πας τη μαείρισσα χαχα. Εφάμε τον? Εν θυμούμαι.

Θυμούμαι τζαι τζείντο καταπληχτικό Halloween party στο London Bridge…που εσιωνώσαμε κότζινο κρασί πας το άσπρο τρικό κάποιου τζαι ήρτεν μου η αναλαμπή ότι ήσιε γράψει κάποτε η Δρακούνα ότι το κότζινο κρασί φκαίνει με άσπρο …τζαι εσιωνώσαμε τη μισή μπουκάλα του άσπρου πας το τρικό. Και ως δια μαγείας έφυεν η τάτσα! (oh yes!) Εννοείται έστειλα ευχαριστήριο ήμεϊλ της θεάς Δρακούνας.

Ή θυμούμαι κάτι φάσεις μες το ‘living room’ σας aka μια τρύπα που πέρκι να είμαστε 15 πλάσματα μες σε έναν τόπο 1.5μέτρο χ 1.5

Χαχαχα γιατί θυμάσαι τον τύπο που εστέκετουν στην απέναντι στάση του λεωφορείου κάθε νύχτα? Σίουρα έκαμνε deal! Ίντα τσας?!

Ή την άλλη φορά που εκαρτερούσαμε τζείντο λεωφορείο με τες ώρες που την άλλη πάντα του Tower Bridge για London Bridge, ώσπου τζαι έπκια τους τηλέφωνο για να μας πουν “ααα τζείνη η στάση έκλεισε¨.

Τζαι επειδή i can go on forever in case που εν το κατάλαβες γιατί η μνήμη μου εν πολλά χρυσόψαρα μαζί κλείω το με το να σε θυμήσω ότι πριν 3? 4? χρόνια τη νύχτα των γενεθλίων σου ήμαστε αυλαία για ένα που τα τελευταία live των Κρίνων.

Α όι τζαι τζείντο ππάρτι σου που εγνώρισα τον τύπο με τα σιέρκα στις τζέπες (που λαλούν τζαι οι Tsopana Rave) με τον οποίο 2-3 χρόνια μετά θα εγινούμαστε κολλητούρκα στο τέλια random! Αφού λαλώ σου, η Κύπρος εν τόση.

Τζαι φυσικά δεν μπορώ να μεν αναφέρω το 3το άτομο στη σχέση μας, none other by the wonderful Έλατο.

Τυχαίες οι συναντήσεις μας? Δεν νομίζω!

Μπλογκς ξημπλογκς εγώ λαλώ σου στο τέλος εμείς οι 3 πάλε ήσιεν να βρεθούμε κάπου, γιατί τα δαχτυλοκροτήματα τζαι τα γάλα τριαντάφυλλο στη βεράντα σου τες μεταμεσονύχτιες ώρες του καλοκαιριού του 2008 ήταν γραφτά μας!

Όπως επίσης φυλάω τζαι την μπουκαλούα με το πανάθλιο κρασούι που έφερες να γιορτάσουμε που με έπκιαε το Cambridge.

As i ve stated in the past: we could not have been anything but friend-ιες.

So i wish you well.

Με υγεία σε σένα τζαι στους αγαπημένους σου, να μεν αλλάξεις, να μείνεις έτσι ταραμένη cos what’s the fun in stereotyped friends?

Επίσης σου εύχομαι να πάεις κάπου εξωπραγματικά καταπληχτικά του χρόνου έστω τζαι αν μείνεις Γλσκ. :p

Think positive: i will be able to visit as of August!

OK OK ήρτεν μου αλλό ένα πράμα τωρά…πρέπει να επήαμε να εφάμε κινέζικα σε 1 που τζείνα πουκάτω που το σπίτι μου οι 3 μας τζαι επεριπαίζαμε το κινέζικο “thank you bye bye”. Τζαι στο ανσανσερ λλίο πριν φτάσουμε στον 4ρτο όροφο τζαι στρίψουμε αριστερά για τον τεράστιο queens court διάδρομο ήρτεν μας το prawnkraka τζαι ότι 1 collaboration blog θα ήταν καλή ιδέα. LOL, μόνο τούτο έχω να πω. Χαλάλι σου!

oh τζαι να σου πω ότι άρεσκε μου πολλά που με εγυρίζετε στες γκαλλερί τζαι τα άλλα…το αγαπημένο μου ήταν τζείνο στο Serpentine του Anthony MacCall με τους καπνούς. + ότι πρέπει να με ξαναπάρεις Tate Modern.

So Happy BirthDay my dearest.

Φιλούρες and see you in July!

ps – ελπίζω να απαντήσεις το τηλέφωνο τωρά που εν να σε πκιάω να σου ευχηθώ. Όι να τζοιμάσαι αααα.

Advertisements

2 Responses to A special birthday message

  1. beatrix says:

    oooooooooo! manta mneia! e hapi perthtei

  2. RoAm says:

    έσβησε τζαι τη τούρτα της, μια χαρά bday έκαμε!
    :p

tsil to speak - comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: