mis(s)conceptions

Ήμουν clinic τες προάλλες για τα US ρουτίνας που κάμνουν όλες οι έγκυες.

Φεύφκει το πρώτο

Φεύφκει το δεύτερο

Έρκεται το 3ο…Ήταν ένα ζευγάρι νεαρών από το suffolk. Ο άντρας εφόρεν το φιλέκο του το φωσφοριζέ με φόρμες άχρηστες που κουγκρίν ή κάτι τζαι η κοπέλλα ήταν με το κολάν της τζαι όλα τα κλασσικά εγγλέζικα (including their BMI). Βάλλει την η μαία στο US, ξεκινά το σκάννινκ…λαλεί της “μα σαν να τζαι εν θωρώ καλά…” αν ένει να κάμουμε το transvaginal US. Φκένουμε έξω να την αφήκουμε να ξυντηθεί με την ησυχία της τζαι λαλεί μου η μαία ‘that baby is dead’. Oh no. Εν τζαμέ που θέλεις να εξαφανιστείς…γιατί εγώ εν τζαιιιι. Είμαι ένας άλλος medical student που δεν κολλά σε έτσι personal στιγμές. Είμαι απλά ένας observer τζαι εν έχω το authority να εκφράσω γνώμη ή να πω λόγια παραπάνω. { οι καβλάντιες που το κάμνουν εν καβλάντηες full stop}. Μπαίνουμε πάλε μέσα…κάμνουμε το transvaginal…βάλλουμε το doppler πάνω…τίποτες

Εν φαίνεται να ταράσσει η καρδία του future-was-going-to-be-a baby.

Λαλεί της η μαία έτσι κοφτά ” I am so sorry…i cannot see the heartbeat”

Τζαι ξεκινούν τζαι οι 2 κλάμα. Μάνα μου…ο παπάς ειδικά ήταν πολλά χάλια.

Εφέραμε αλλη μια us lady να τσιακκάρει τζαι τζείνη έτσι απλά για το reassurance τζαι όντως απλά εσυμφώνησε.

Άτε τωρά να τους πεις να παν πάνω για να της δώκουν χάπκια για να αποβάλει το πεθαμένο  future-was-going-to-be-a baby. Ευτυχώς ήταν τζαι η μάμμα της έξω, εφέραμεν τη μέσα τζαι εκλαίαν τζαι οι 3.

Ευτυχώς ίσιεν τζαι άλλα μωρά (αν τζαι τούτη ήταν η δική μου σκέψη για παρηορκάν)…

Έξω την ώρα που εφκήκα ίσιεν αλλο ένα ζεφκάριν έτσι λλίο ζαομουτσουνιασμένο…Τζαι στη πάρακατω γωνιά ήταν άλλες γεναιτζες με την τζοιλιά στο στόμα…

Τί παράξενο environment.

Ηθικό δίδαγμα:

1.εν λαλείς κανενού ότι είσαι εγκυος ωσπου να το γεννησεις.

2. Παντα πάεις μ τη μαμμα σου στα US.

plus ήταν πολλα παραξενο συναισθημα να βλεπεις το πόνο για το χαμο σε ξενους ανθρώπους τζαι να μεν νεν πας την τηλεοραση.

awkwardddd

Advertisements

12 Responses to mis(s)conceptions

 1. Moonlight says:

  Καλά το εν το λαλείς κανενού ώσπου να γεννήσεις θεωρώ το πολλά μεγάλη βλακεία.
  Έννεν πέρσοναλ φέιλιαρ ή κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεσαι (εχτός αν το επροκάλεσες εσύ τούτο το πράμα)…
  Αν εν έτσι ούτε άμα έχεις μωρά να μεν το λαλείς κανενού γιατί μπορεί να πάθουν κάτι κάποτε. Ούτε ότι παντρεύκεσαι γιατί μπορεί να χωρίσεις. Ούτε τίποτε μες στη ζωή σου ούλλη, γιατί τα παραπάνω πράματα μπορεί να γίνουν undo σε κάποια φάση…..

  Κατά τα άλλα έβαλες με στο σκεπτικό τι θα με έπιαννε εμένα αν ήμουν στη θέση σου…. ήταν να φυρτώ νομίζω…..

  • RoAm says:

   1) Εν τζαι είπεν κανένας ότι εν personal failure…αλλά σίουρα εν θα θελα να με στη θέση μιας future μάμμας που ούλλοι να της λαλούν ¨άτε με το καλό, καλή λεφτεριά…τζαι έβαψετε τζαι τους τοίχους ροζ…ουυυυ να δεις που εν θα σε αφήνει να τζοιμάσαι..”. Τζαι την επόμενη βτομάδα να σχολιάζουν στον καφέ “μανα μου κόρη άκουσες για την RoAm ότι έχασε το το μωρό…μάνα μου…τέλεια κρίμα…αλλά έτο άμαν θέλεις καριέρα τζαι γινείς 39 γρονών να γκαστρωθείς ίντα που καρτεράς…”
   :P Εν λλίον άβολη κατάσταση γιατί σίουρα μια εγκυμοσύνη τες πλείστες φορές (ή θα θελα να πιστέφκω) εν έναν μαγικό γεγονός…χαλόου ας πούμεν…φέρνεις έναν νέο homo sapiens στο κόσμο μας. Τί πιο ιερό τζαι σεβαστό που το να διάς τον εαυτό σου για άλλον άνθρωπο…??? Εν νεν απλά “ου κόρη μα άκουσες η RoAm χωρίζει τον άντρα της επειδή έπιαν τον να την τζερατώνει με μιαν 15 χρόνια πιο νεαν…!”

   2) Αν ήσουν στη θέση μου…ΕΕΕΕεεεεε.ε..εεε. Βασικά εγώ τζείνο που έκαμα ήταν να προσπαθώ να τους δώκω το privacy τους έστω τζαι αν ήμαστε 5 πλάσματα στο ίδιο δωμάτιο. Βλέπεις τους, κάμνεις acknowledge την κατάσταση, σίουρα έσιεις φάτσα “επαττίσαν τα καράβκια μου” γιατί αν δεν έσιεις κάτι πάει λάθος στον εγκέφαλο σου…τζαι that’s all there is to it!

   • Moonlight says:

    ούτε εγώ εν θα έθελα να είμαι σε έτσι θέση, αλλά άτε. έννεν τζαι φυσιολογικό να μεν το πεις κανενού!
    φαντάσου πόσο αστείο θα ένει δηλαδή μια γνωστή σου να κάμει τζοιλιά του άλλου κόσμου τζαι να μεν λαλεί ότι εν έγκυος!!!!! στο κάτω κάτω οι δικοί σου, αγαπημένοι αθρώποι εν θα πουν κάτι κακό. τζαι τζίνοι που θα πουν, εν αξίζουν να σε κόφτει!
    εν τούτο που έθελα να πω!

 2. misharos says:

  “plus ήταν πολλα παραξενο συναισθημα να βλεπεις το πόνο για το χαμο σε ξενους ανθρώπους τζαι να μεν νεν πας την τηλεοραση.”
  μεγάλη πρόταση τούτη.
  ο πόνος εν καθημερινός, συμβαίνει κάθε δευτερόλεπτο. τωρά που σου γράφω κάποιος σπάζει το σιέριν του, κάποιος πεθανίσκει, κάποιος τουμπαρίσκει τζιαι εννα μείνει για πάντα παράλυτος τζιαι κάποιας ανακοινώνουν της ότι το μωρό που έσιει στην κοιλιάν της εν πεθαμένο.
  τούντα πράματα εν παντού γύρω μας.
  άσιημο πράμα αλλά αν επιάνναμε ούλλα τα κακά που συμβαίνουν στον κόσμο κάθε δευτερόλεπτο…

  • RoAm says:

   Mισιαρούδιν έχασες το νόημα νομίζω…τούντα πράματα αόριστα συμβαίνουν κάθε λλίο…αλλά εν πολλά διαφορετικό να το βλέπεις να εξελίσσετε μπροστά σου που την στιγμή 0. Να ρκουνται μέσα να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, να καταλαβαίνεις που τη φάτσα της μαίας ότι κάτι εν της αρέσκει τζαι να ξέρεις ΠΡΙΝ οι ίδιοι οι γονείς ξέρουν ότι το μωρό τους εν νεν ζωντανό…

   Τούντο πράμα που ποτυλίετε μπροστά σου εν πιο αληθινό που όποιαδήποτε σκέψη…

   Όταν ζήσεις κάτι παρόμοιο θα καταλάβεις…

 3. Grouta says:

  “future-was-going-to-be-a baby”….????????????????????????????
  Αν ρωτησεις την μανα, που το κουβαλουσε μεσα της, αποκλειεται να συμφωνησει με τουν την διατυπωση! Για τζεινη εν ηταν ενας υποψηφιος ανθρωπος! Ηταν ενας ανθρωπος, δικος της…
  Τζαι καμια παρηορκα δεν βρισκει η μανα στο οτι εσχει τζι αλλα μωρα – το καθε μωρο εν κομματι του εαυτου της – οταν το χανει, το κενο δεν αναπληρωνεται, ΠΟΤΕ!

  • RoAm says:

   Εν μπορώ να ξέρω γιατί εν ήμουν ποττέ έγκυος.
   Εν πολλά φιλοσοφικό θέμα το τί εστί άνθρωπος ή έμβρυο ή μωρό κτλ.
   Η συμπόνια εν η ίδια όμως άσχετα με το τί λεζάντα του βάλλεις…
   Εν για μένα που είπα ότι ήταν η παρηορκά του “έσιει τζαι άλλα μωρά”.
   Θα μου ήταν δηλαδή πολλά πιο δύσκολο να αντέξω αλλο 10 λεπτά μες τζείντο δωμάτιο με τη σκέψη ότι ήταν η 3η φορά που έκαμνεν IVF…
   Εν ισοπεδώνω τα αισθήματα που έσιει καμιά μάνα για κανένα κοπελλούιν της…
   Τζαι σίουρα εν μπορώ να πω πώς θα ένιωθα εγώ στην θέση της γιατί εν σενάρια που φαντάζομαι αν δεν τα ζήσεις δεν μπορείς να ξέρεις πως θα αντιδράσεις / νιώσεις.

 4. ttallou says:

  Αναρωτιέμαι πόσο πολλά πιο δύσκολο είναι για τους γονείς να μάθουν πως το μωρό θα έχει σύνδρομο Down. Να πρέπει δηλαδή οι ίδιοι να επιλέξουν να κάνουν έκτρωση ή να ζήσουν με το πρόβλημα.. :-/

 5. melina says:

  pantos an 8imoume kala, statistika, 1 stis 5 egkimosines kataligei se apovoli… ti na kamoume re gmt simvenoun auta, makari na men esinevenan alla simvenoun. etixe je se mia gnosti mou, itan 3on minon je to proto tis. enexo idea ti laleis se etsi periptoseis…

tsil to speak - comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: