scalpel please

Εψές τη νύχτα πριν μπω στο αυτοκίνητο να ταξιδέψω παρέα με τους Doors για το χωριό μου από Colchester όπου έκαμνα τον ταξιτζή για το μετακόμισμα της αρφής μου στο νέο της σπίτι, έπιασα έναν ήμειλ που θα έπρεπε να με χαροποιήσει ιδιαίτερα αλλα ναααααααααα – έχασα κάθε ελπίδα για academic aspirations μετά που έναν chat με έναν academic registrar -.

In any case…i will be postering my case report at this

Lamest title ever αλόπως για conference…Εμείς το δικό μας που ελπίζω να καταφέρουμε να κάμουμε το Φλεβάρη θα έχει σαφώς ανώτερο και σοβαρό τίτλο…Cambridge Clinical Neurosciences Symposium. Δηλαδή αλλο λλίο να πιστέψω ότι κάμνουμε τζαι κάτι ουάου.

Περιττό να σας πω ότι πάλε έπηξα της δουλειάς…

Μέσα σε 1 βδομάδα βασικα τί έκαμα.

Α. 16/17/18 Σεπτεβρίου : Επισκέφτηκα για ακόμα μία φορα τη πόλη του Ρομπέν των Δασών ακα Νόττιγχαμ δια τα 24ρτα γενέθλια μίας εκ των φιλενάδων. Με την φιλενάς τούτη εμεγαλώσαμε, εσυγκατοικήσαμε, εμαλλώσαμε, ενευριάσαμε, εγελάσαμε και ίσως είναι ο άνθρωπος που με είδε στες πιο psychotic – vulnerable στιγμές. Με λλία λόγια άνετα παίρνει τον τίτλο της επίβυζις φίλης. Επήαμε bars, brunch, vegan dinner, cookie-munch sessions και μέσα σε 3 μέρες έβαλα 3 κιλά. Το διαμέρισμα της βλέπει το skyline του Νοττς και είναι χάρμα οφθαλμών. Επίσης βοηθά το γεγονός ότι είναι μοτέρνο διαμέρσιμα και δεν μας έπιαεν η φαγούρα τζε τες δκυο (έχουμε αλλεργία στες κλαδωτές τριανταφυλλένιες κουρτίνες…).

B. Πέμτη 22 : Εκατέβηκα για day trip Λονδίνο. Επήαμε με την Μαριγούλλα στο Claridges για afternoon tea. Ναι, i know, δεν είμαι γόνος πλουσίων Λευκωσιατών από τζάκι αλλά ..αλλά έσιει τζαιρό που έθελα να πάω απλά ποττέ δεν το υλοποιήσα. Μια φορά ‘traditional’ afternoon tea session in a grand hotel δεν βλάπτει. Εδωκαμε που 40 λίρες για το τσάι. Φυσικά δεν ήταν τζαι ό,τι τσάι. Σαντουιτσιούδκια / σκόουνς με clotted cream and jam / pastries …all you can eat φάση! Επιβάλλετε να πάρω τη μάνα μου αλλά αν θα την πάρω θα πάμε στο Ritz για στο Dorchester για στο Connaught (αν ξέρει κανένας τίποτε καλλίτερο do tell). A τζαι άσε που αθθυμίθηκα ΠΑΛΕ πόσο λατρεύω το Λονδίνο τζαι πόσο μου αρέσκει να παρπατώ στα δρομούδκια πίσω που τα high streets (πόθθεν νομίζεις εφκήκεν το RoAm xaaaa xaaa???? ).

Εδοκίμασα 2 τσάγια το ένα ήταν κάτι με ginger and plum πολλά κότζινο και citrus τζαι το δεύτερο ήταν το ‘μάρκο πόλο’ που τάχα ίσιεν ξερω-γω ποσα spices (but it was a black tea ) τζαι ουσιαστικά έπια το γιατί είπε μου ο σερβιτόρος ότι το jam για τα scones εν ‘infused’ με τούντο μάρκο πόλο. I know…εκάμαμεν επιστήμη το τσάι! Τα πάντα μπορούν να γίνουν επιστήμη αν έσιει ανθρώπους αρκετά πορωμένους να τα κουκκουφίσουν.

Τζαι το ΣΚ που επέρασε έμεινα Κέιμ-πριτςςς την Π όπου επέρασα φανταστικά στο νέο σπίτι του pc με τραχανά / γερμανικό uno (we are losers i know) και καλή παρέα.

Το ΣΚ εκατέβηκα Colchester γιατί ήρταν οι ππέρεντς με την σιστααα να την βοηθήσουν στο μετακόμισμα. Ήβρεν έναν ωραίο σπιτούι σχετικά με τες συμφοιτήτριες/φιλενάδες της…Έκαμα τον ταξιτζή 2 μέρες αλλά τουλάχιστον εν εκουβάλησα. Μόνον έτριψα πάγκους κουζίνας τζαι εσυγίρισα κουζινικά, τζαι έκαμα τζαι λλίη χούβερ…

Σο ναι τωρά βουράω τζαι δεν συφτανάω…!

Advertisements

One Response to scalpel please

  1. Κάθε φορά που σε διαβάζω σε απολαμβάνω αλλά σήμερα με τα τσαγια και τα κεκάκια με αποτελείωσες :)))

    Καλημέρα μικρή

tsil to speak - comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: