εγκεφαλική ελευθερία

Εν τζαιν ότι καβλώνω με την ιδέα της Κύπρου, εν τζαιν ότι σικώννεται η τρίχα μου (που εν πολλή μιας τζαι κόμα να χτυπήσω το λέιζερ) με τα σουβλούδκια για την παττίχα…αλλά ανατρισιάζω άμαν σκέφτουμαι την ελευθερία τζαι την άνεση να κινηθώ χωρίς να σκέφτουμαι πολλά πολλά.

Ξέρεις τί σημαίνει κύριε μου να οδηγάς στην Αγγλία τζαι να σιεις έννοια ότι αν σου την κάτσει άλλος ή μείνεις εν θα ξιμπερτέψεις ποττέ? Όσοι εκάμετε Αγγλία ξέρετε ότι άμαν ξεκινήσεις με την παροχή υπηρεσιών εν τελειώνεις ποττέ. Μπορει να πκιερώνεις 600 λίρες ασφάλεια ας πούμε αλλά που εν να τους χρειαστείς εν να σου πουν ‘μα εσείς έσιειτε το τάδε σχέδιο τζαι το καλύφκει τούτο…μπλαμ πλαααααα’. Στάνταρτ κουβέντες. Τζαι η πιο παραπόττικη εταιρία του κόσμου γενικά που στέλει μπίλια για να πκιάει γεμάτα εν η BT. Μακριά λαλώ σας!

Τέσπα..
ναι
η αίσθηση της σιουρκάς τζαι της ελευθερίας που νιώθω άμαν είμαι Κύπρο εν περιγράφετε. Ξαφνικά χαλαρώνω, εν σκέφτουμαι τα 10000 σενάρια που μπορεί να συμβούν τζαι να χω έτοιμες λύσεις.

Τζαι που την άλλη…
ο κυπριακός νυχτερινός ουρανός δεν περιγράφετε ρε κοπέλια.

sky by bad pixel

Η νύχτα είναι όλα τα λεφτά. Απλά πηαίνετε νάκκον πόμακρα της πόλης τζαι θαυμάστε τα ουράνια. Τωρά σαν να τζαι εν έχουμεν φεγγάριν ή τελοσπαντων εν πολλά μιτσί τζαι γίνετε πισσούριν η πλάση.

Πάρτε να παίξετε τζαι λλίην μουσικούα τιγκι τίγκι.
Εμείς προχτές ήμαστε με ακκορτεόν τζαι μπαγλαμαδάκι τζαι μια χαρά ετζύλισεν η νύχτα.

Τζαι το αερούιν…μάνα μου, έτσι βραστούλλικο που σε τυλίει τζαι φέφκει τζαι αφήνει μιαν γλυκάδα πας το δέρμα σου….εν μπορώ να το περιγράψω. Κάμνει με να νιώθω αλαφρότηταν τζαι αισιοδοξίαν του άλλου κόσμου.

Advertisements

2 Responses to εγκεφαλική ελευθερία

  1. cake says:

    kori mian p tes nyxtes mas na pamen kaou na araksoume katw apo ton nyxterino ourano? ennen anagki na paiksoume mousika organa h opoiadipote alla organa. apla na remvasoume.

    cockfosters. “It fosters the cock”. Empika 63 fores sto metro tzai kathe fora pou to akoua efirnoumoun

    avrion erkoumai. louthou

tsil to speak - comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: