το ρανταπάουτ: you dont need a phd to do it

Έσιει 3 μέρες είδα 3-4 ατυχήματα πας σε ρανταπάουτ που έλεεν τζαι ο δάσκαλος οδήγησης της πρώην-συμφοιτήτριας.

Τί να φταίει, τί να φταίει (τραγουδιστά τζαι να κάμνετε δακτυλοκρότημα τσαχπίνικα) ???

Έχω την απάντηση για να μπορέσετε να συνεχίσετε τη δουλειά σας χωρίς πολλά κύριε ελέησον.

Ο μέσος Κύπριος οδηγός δεν ξέρει να κάμει ράουνταπάουτ ή είναι πολύ εώς πάρα πολύ ξεροτζέφαλος να κάμει σωστά το ράουνταπαουτ.

Περιττό να σας πω ότι και τα 3 -4 ατυχήματα που είδα ήταν στην έξω μερκά του κυκλικού κόμβου (μαθαίνω ελληνικά). Μάλιστα το πρώτο που είδα ήταν τη νύχτα της Δευτέρας σαν επήαιννα στο Μικρούτσικο/Θηβαίο τζαι εκαθυστέρησε με τα μάλα. Ήταν μία τττούμπα, μα τί τττούμπα. 5-6 αυτοκίνητα σειρά το ένα πας το άλλο. Χαριτωμένο μεν, μη λειτουργικό δε…Εξαναείδετε αστυνομικούς να καταφέρνουν να κοντρολάρουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα χωρίς να σας καθυστερούν???

Τέσπα…

Αν σκεφτούμε ότι οι μισοί κυπραίοι όταν εφκάλαν την άδεια τους πέρκι να μεν ίσιεν κυκλικούς κόμβους στους δρόμους, μπορώ να καταλάβω προς τί η σύγχυση.

Γι αυτό, το μπλογκ μου υπευθυνα θέλει να σας μάθει να κάμνετε σωστά τον κύριο ρανταπάουτ:

‘Εσιει κάτι που δεν εκαταλάβετε κοπέλια?

Να μεν ξαναδώ πλάσμα να κρατά την έξω λωρίδα τζαι να θέλει να στρίψει δεξιά…να μεν δω ηλίθιους να κρατούν την δεξιά τζαι να αθθυμούνται τελευταίο δευτερόλεπτο να στρίψουν αριστερά…

Το τράφικκεϊτορ δεν σας τρώει την μπαταρία σας, μην φοβάσται να το χρησιμοποιήσετε. Δεν είμαι γάρος να καρτερώ 5 λεπτά να καθαρίσει ο δεξιός μου ορίζοντας τζαι να ρκεστε εσείς σαν παράσιτο στην μικρή μου ευτυχία τζαι να νομίζω ότι θα περάσετε που μπροστά μου ενώ πραγματικά θέλετε να φκείτε στην έξοδο πριν που μένα…ΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

Otherwise, θα με πιάει ο πέλλαρος, έσιει ένα μήνα που έπρεπε να δω περίοδο τζαι εν είδα (μεν ανησυχείτε εν είμαι έγκυος) τζαι εν θέλετετ να με πιάει το ‘αμανααα μου μααανααα μου τον αμπαλατοοο / αμπαλατηηη’.

\

In this following round about you are allowed to make matsoujian

Advertisements

5 Responses to το ρανταπάουτ: you dont need a phd to do it

 1. pasxalina says:

  Αχχχχ. τι θέμα έθιξες! Αύριο μα το Θεό θα στείλω επιστολή στην Υπουργό: “Σας παρακαλώ θερμά εκδώστε ένα φυλλαδιάκι: Πώς οδηγούμε στα roundabouts και στους αυτοκινητόδρομους” Αφού ο κόσμος δεν ξέρει! Πραγματικά δεν ξέρει πώς να το χειριστεί.

 2. Moonlight says:

  Τζαι ούλλον τζαι πολλινίσκουν τα εντωμεταξύ!!!
  Τζαι έννεν μόνον τζίνοι που οδηγούν που τον τζαιρόν που εν είσhεν ράνταπαουν (ελάλεν γι’αστείον μια συνάδελφός μου). Εν τζαι οι μιτσίοι, που στη Λευκωσία τλχ εν αδικαιολόγητο διότι τζιαμέ που παν για εξέταση έχει 3-4!!!
  Το τελευταίον επροσπάθησα πολλά να το καταλάβω αλλά εν σάννα τζαι δείχνεις μου ιερογλυφικά….

 3. Μονο οι Παφίτες εν κοψονούρηδες. Στα roundabout τoυς έσιει και φώτα. Στην αρχή ήβρα το περίεργο, αλλά τελικά it makes sense.

 4. Marl3n says:

  Τούτο με τη λάθος λωρίδα ΔΑΙΜΟΝΙΖΕΙ με τα μάλα!!! Και πε τους τα για το τραφικκέισιον, εν μούχτι τα ευλοημένααα!SIGH!

 5. nekat0meni says:

  en i3ero ti ides pos t ides ala round sti lemeso tou ainikola en to shirotero!POTE MA POTE en kratoun ts lorides tou!EKNEURIZEI ME pola touto gt mia fora enas vlakas empi3en mou tin etsi fasi!

tsil to speak - comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: