ΣΚ με διάβασμα…

Ξενοδοχείον το εκάμαμεν δαμέσα.

Όχι πως με πειράζει. Αντιθέτως αρέσκει μου. Να δώκουμε και ττόρο, μποξεράκι κτλ στο φιλοξενούμενο μας ( ναι έχω μποξεράκι κυρίες και κύριοι που πάνω έχει μια θάλασσα και φοινιτζές, φορώ σαν indoors short in the summer in case u are wondering).

Έψές (και προψές) έμεινα σπίτι. Είχε πολλή καιρό να κάτσω με τους φίλους μου και να μεν κάμουμε τπτ.

Εγώ να προσπαθώ να κάμω το lab report και οι άλλοι να τσιριλλούν/να χαίρουνται/να με ρωτούν τι ταινία θέλω να δω για να κατεβάσουν…. Και να μου κάμνουν και τους επιτηριτές πουπάνω. Κάθε 20 λεπτά έρκουνταν να με chakkaroun αν όντως το κάμνω και εν γυρίζω ποτζί-ποδά στο ίντερνετ ( σταθερή αξία που κάμνει διάβασμα της 1 ώρας –> 24 ώρες!).

Ήρτεν και η lab partner μου εχτές να δούμε ιντα που εν να κάμουμε με τα πράματα που εν εκαταλάβαμε και έκαμα της έναν κυπριακό ιν δε στόλεν εσπρέσσο καπ οφ Στάρμπακς και εχάρηκεν που εδιάβαζεν τα ελληνικά πας το κουτί του καφέ. It’s astonishing how more than a half of the english population know classical greek. Ένας που τους λόγους που με έκαμε να ‘μετακομίσω’ που το δημόσιο στο πράιβειτ εν ότι εν έθελα να ξαναδώ ποττέ στη ζωή μου αρχαία. Τωρά μετανιώνω που εν έκατσα να μάθω 2 αρχαία αλλά άτε….πως να καταλάβω άμαν είμαι 12,13,14 ότι τα αρχαία εν useful στην τελική?
Τελικά επαρετίσαμε τη φυσική και επιάμεν τη κουβέντα. Μεταξύ των άλλων είπε μου ότι οι Κυπραίοι είμαστεν ούλλοι rich (επειδή επροσπαθούσα να της εξηγήσω ότι εν έχουμε πάπλικ τράνσπορτ και ότι τα αυτοκίνητα ο καλλίτερος μας φίλος) και ότι το Λονδίνο εν πολλά σέιφ πόλη να ζεις (εχμμ….οκ, εν που το Νόττινχαμ η κοπέλλα που έχει το reputation of being a crime city).
Και να πετάσσετε ο άλλος που το άλλο το δωμάτιο και να μας λαλεί ” i hear you, you are not discussing anything about physics!”.

Αnyways, last night whilist writing my lab report we watched 1480 which was ok. Nothing extremely interesting…Νομίζω που τα τόσα θρίλλερ που είδα εν καταλάβω πιον. Νομίζω πρέπει να γυρέψω να έβρω Hitchcock, αντροπή να μεν είδα κανέναν του. Εδώ να προσθέσω πως επεθύμισα τον DVDa μου και το σκύλλο του….( ε πελλέ σκέφτου άκτουαλλι ναν τόσον αδκιασερός που να το δκιαβάζει!).

Ποπό!!! 12 πήγ’ η ώρα. Πρέπει να συνεχίσω το διάβασμα. And facebook is such a temptation. Ouf…ξαφνικά άμαν έχω δουλειά αθθυμούμε ότι θέλω να στείλω message σε 100 πλάσματα, να γράψω πας το wall τους, να δω φωτογραφίες….

Sorry for all the boring posts but i have nothing else to do and hence nothing to write about.

Kisses from my desk and my flat ass (due to the sitting-all-day-long in front of books/laptop/notes/handouts),

RoAm

Advertisements

4 Responses to ΣΚ με διάβασμα…

  1. τσκ τσκ τσκ, εν τους εμαείρεψες τζιαι ενα μουσακά να φαν τα πλάσματα.. λλία κουπέπκια τουλάχιστον

  2. Roam says:

    τώρα να μεν τους μαειρέψω θέμας. Αααα κουπέπια…γιάμμι. Εν καλό και το αυκό/μπέικτ πίνς.

  3. Kiriaki Nikolaou says:

    a mana mou tou kaimenou tou tziourou sou oi lires tou paizoun mouttin-kolo

  4. Roam says:

    @ Kiriaki Nikolaou: assuming that by the phrase ‘oi lires tou tzirou mou paizoun moutti kolo’ u mean oti pan ta lefta tou xamena…well mia xara en oi va8moi mou os tora…kai mia xara me filo3enoun alloi aman to xreiazomai…so YUP i am doing fine kai oi lires tou jirou mou pianoun topo!

tsil to speak - comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: